Бесплатна регистрација
Научи да леташ! Повеќе информации


Ski Jump Mania Penguins
Ски Скок Манија Пингвини е интернет игра полна со забава, адреналин и летечки пингвини. Можеш ли да и одолееш на еволуцијата и да научиш да леташ како пингвин? Тренирај напорно, обнови ја твојата опрема и продолжи да ги туркаш твоите граници на ски скокалниците. Играј против илјадници други играчи како тебе и стани најдобар пингвин јужно од Антарктичкиот Круг! Не двоуми се и играј сега!

Оваа игра нема потреба од инсталирање, помоќен компјутер или брзо поврзување и вие ќе можете да ја играте бесплатно.
Заборавена лозинка
Внесете ја вашата регистрирана e-mail адреса за да ви пратиме нова лозинка.